Thule lanceert de nieuwe Thule Urban Glide 3: Avontuur ontmoet alledaags gemak

Thule lanceert de nieuwe Thule Urban Glide 3

Het is tijd om de natuur op een geheel nieuwe manier te ervaren met de Thule Urban Glide 3.

Deze nieuwe versie van de geliefde Thule all-terrain kinderwagen wordt geleverd met geweldige updates en, voor het eerst,
met een vierwiel optie. Het is meer dan zomaar een kinderwagen – het belooft moderne gezinnen avontuur, stijl en gemak.

Thule Urban Glide 3 is gebouwd op een ontwerp dat niet alleen internationale prijzen heeft gewonnen, maar ook is uitgegroeid tot een favoriet onder gezinnen wereldwijd. Het is een hoeksteen in ons productassortiment en levert superieur ontwerp en functionaliteit. De nieuwste versie van de Thule Urban Glide 3 introduceert nieuwe premium functies en krijgt de lang verwachte vierwiel optie, waarmee we een aanzienlijke sprong voorwaarts maken. Het is vervaardigd op basis van inzichten van onze klanten en onze toewijding aan voortdurende verbetering.” Aldus Sara Berggren, Product Manager bij de Thule Group.

Verhoogd comfort voor kleine ontdekkingsreizigers

De Thule Urban Glide 3 is speciaal ontworpen voor gezinnen die altijd onderweg zijn. Of je nu door de drukke straten van de stad manoeuvreert of de rustige natuurpaden verkent, deze lichte kinderwagen doet geen concessies aan comfort, functionaliteit of stijl.

De verbeteringen zijn:

  • Een comfortabele reiswieg voor all-terrain wandelen: Met de optionele Thule Urban Glide Bassinet wordt de kinderwagen in een handomdraai omgetoverd tot een comfortabele kinderwagen.
  • Een geavanceerde geïntegreerde beensteun, gecombineerd met een verbeterde verstelbare stoel, levert ongeëvenaard comfort en is ideaal voor ontspannen dutjes tijdens avontuurlijke momenten.
  • Uitgebreide luifel: Biedt ruime bescherming tegen zowel de zon als regen, en is ontworpen met ventilatie voor warme, zonnige dagen.

Een keuze aan stijlen

De Thule Urban Glide 3 is beschikbaar in drie onderscheidende versies, die elk perfect aansluiten op de elegante Thule Bassinet:

Thule lanceert de nieuwe Thule Urban Glide 3

Thule Urban Glide 3
Het klassieke all-terrain model, nu uitgerust met nieuwe functies.

Thule lanceert de nieuwe Thule Urban Glide 3

Thule Urban Glide 4-wheel
Een stadsversie met opmerkelijke wendbaarheid voor stedelijke verkenning.

Thule lanceert de nieuwe Thule Urban Glide 3

Thule Urban Glide 3 double
Een ruime zij-aan-zij kinderwagen, ontworpen om door deuropeningen te passen zonder in te leveren op comfort.

Nieuwe kleuren voor het gehele assortiment

De kinderwagens zijn bijgewerkt met nieuwe, harmonieuze kleuren.
Thule Urban Glide 3 is verkrijgbaar in Nutria, Mid Blue en Zwart, waarbij de Thule Urban Glide 4-wieler verkrijgbaar is in Soft Beige en Zwart.
Alle zwarte kleurvarianten maken gebruik van stoffen die solution-dyed zijn, waarbij 80% van het waterverbruik wordt bespaard in vergelijking met een normaal verfproces.

Verkrijgbaar vanaf 2024

De Thule Urban Glide 3-serie komt in 2024 op de markt.
Vanaf 1 februari: Thule Urban Glide 3 (single+double)
Vanaf 1 maart: Thule Urban Glide 4-wheel

Thule Glide 2

De Thule Glide 3- serie bouwt verder op de Thule Glide 2. Een all-terrain kinderwagen met een strak, lichtgewicht ontwerp, waardoor hij perfect is voor een stadsavontuur of wandeling op uw favoriete route. Comfortabel voor kinderen en ergonomisch voor ouders!

  • Gemakkelijk wendbaar waar u ook gaat, dankzij zijn lichtgewicht ontwerp, grote achterwielen van 16” en het meebewegende voorwiel.
  • De geïntegreerde met de hand bedienbare draairem biedt meer veiligheid en controle op het remmen op heuvelachtige terreinen en tijdens het rennen.
  • Met één hand compact op te vouwen, wat ervoor zorgt dat opslag en transport soepel gaan.
Scroll naar boven