Nieuwe babybeurs: Kleine Wonderen Babyevent in Alkmaar

kleine wonderen babyfestival alkmaar informatie

Wat is er leuker om je als zwanger stel helemaal onder te laten dompelen in de sfeer van baby’s? Ontdek op het nieuwste babyevent de leukste babyproducten en laat je informeren over alles van zwanger zijn tot de eerste tijd na de geboorte. Op 21 en 22 september 2024 in vindt in De Grote Kerk Alkmaar het Kleine Wonderen Babyevent plaats.

Van shoppen tot masterclass volgen

Wil je voordelig de allerleukste babyspullen in huis halen? Dan moet je zeker naar een babybeurs gaan, want standhouders hebben altijd een mooie aanbieding voor je. Op het Kleine Wonderen Babyfestival is dat zeker niet anders. Om het aanbod gevarieerd te houden op deze beurs, heeft de organisatie een quotum ingesteld bij de standhouders. Zo wordt je niet bedolven onder 20 geboortekaartjes aanbieders of 15 kramen over borstvoeding. Nee, er is een leuke mix gemaakt van standhouders van 3D zwangerschapsbeeldjes tot comfortabele babykleding.

Wil je meer kennis opdoen over allerlei onderwerpen, dan zijn er op deze beurs genoeg experts die jou thuis willen brengen in de wereld van de kraamzorg en aanverwante onderwerpen. Je kunt hierbij meedoen aan diverse gratis masterclasses.

Kleine selectie van standhouders

Een babybeurs is natuurlijk niks zonder standhouders. Ontdek een leuke mix van product- en informatieaanbieders. De volgende standhouders kun je tegenkomen op het Kleine Wonderen Babyfestival:

  • Babywaard
  • BellySisters
  • Bij Lau Praktijk voor moeders
  • Carry me Home
  • Doula Zus
  • Houtlokael
  • Hippevlaggenlijntjes
  • KUUS
  • Verloskundigen praktijk Alkmaar

* Onder andere deze genoemde standhouders staan aangemeld in juni 2024, wijzigingen voorbehouden.

Verschonen, voeden en kolven

Bezoek je het babyfestival met een kleintje, dan is het vanzelf een keer tijd om te voeden of om te verschonen. In De Grote Kerk is er een speciaal gedeelte ingericht waar jij je kunt terugtrekken met je kleintje om een luier te wisselen of om rustig te kunnen voeden. Ook kun je hier terecht om te kolven.

Speelparadijs

Een babybeurs betekent veel nieuwe indrukken, logisch als je dan tussendoor even wat rust nodig hebt. De kleintjes willen dan vaak hun energie even kwijt en dat kan in het speelparadijs waar ze van harte lust kunnen spelen.

Praktische informatie Kleine Wonderen Babyevent in Alkmaar

Locatie

Grote Kerk Alkmaar
Koorstraat 2
1811 GP Alkmaar

Datum en tijd

Zaterdag en zondag
21 & 22 september 2024
10.00 – 17.30 uur

> Binnenkomst in 3 tijdsloten om de drukte te verspreiden. Bepaal zelf hoelang je blijft.

Tickets

Toegangskaarten voor Kleine Wonderen zijn € 7,50 per persoon in de voorverkoop.

Op de dag van het evenement zijn de kaarten € 8,50 per persoon.

Toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis.

Meer informatie

Website
Instagram
Facebook

Meer Baby en Zwangerschapsbeurzen

Ontdek meer babybeurzen in de Baby en Zwangerschapsbeurzen agenda.

Scroll naar boven