Negenmaandenbeurs 2024, de grootste baby-en zwangerschapsbeurs komt er weer aan

Negenmaandenbeurs 2024

Er wordt weer hard gewerkt om van 14 t/m 17 februari 2024 de grootste baby-en zwangerschapsbeurs van Nederland weer plaats te laten vinden in RAI Amsterdam. Drie hallen vol, met ruim 350 merken bieden volop inspiratie aan aanstaande en jonge ouders. Ontdek de nieuwste producten, trends, innovaties en maak gebruik van de talrijke aanbiedingen. De Negenmaandenbeurs mag je als (aanstaande) ouder niet mag missen!

Bekende topmerken en nieuwe spelers op de markt

Op de Negenmaandenbeurs kun je kennis maken met heel wat verschillende bedrijven en diensten rondom baby en zwangerschap. Veel bekende bedrijven maken er hun opwachting, maar je kunt er ook kennis maken met nieuwe (kleine) bedrijven die vaak mooie alternatieven bieden. Ontdek functionele kinderwagens onder andere bij Joolz en Maxi-Cosi, zoek een complete babykamer, vraag de blije doos aan bij WIJ, ontdek verschillende soorten babyvoedsel en maak kennis met wasbare luiers. Benieuwd welke merken je allemaal kunt tegenkomen op Negenmaandenbeurs 2024? Kijk dan op de deelnemerspagina waar ze allemaal vermeld staan.

Workshops met experts

De Negenmaandenbeurs draait niet alleen om shoppen, maar ook om kennis opdoen. Je kunt daarom gratis meedoen aan allerlei workshops en masterclasses. Krijg informatie over slaapritme van je kindje, voeding, opvoeding, aanstaand vaderschap, hechting, borstvoeding en nog veel meer. Een compleet overzicht van de masterclasses en de inhoud ervan vind je hier.

Aftermovie Negenmaandenbeurs 2023

Wil je een beetje een gevoel krijgen wat er allemaal op de Negenmaandenbeurs plaats vindt? Bekijk de aftermovie waarin je meegenomen wordt over de beursvloer van de editie in 2023.

Tickets en toegangsprijzen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Negenmaandenbeurs en wil je zelf een kijkje nemen? Kom dan naar de RAI van 14 t/m 17 februari 2024. Bestel je tickets op de website van Negenmaandenbeurs.

Meer Baby en Zwangerschapsbeurzen

Ontdek meer babybeurzen in de Baby en Zwangerschapsbeurzen agenda.


Scroll naar boven