Disclaimers

Medische informatie
Redactioneel
Beeldmateriaal
Afbeeldingen onder artikel
Financieel

Medische informatie

Deze website bevat medische informatie die is samengesteld door niet medisch onderlegde schrijvers. Medische informatie is middels meerdere bronnen samengesteld. Teksten op Babyencyclopedie kunnen, hoewel wij dit trachten, niet altijd volledig juist zijn.

Door nieuwe onderzoeksresultaten en nieuwe inzichten in de medische wereld, kan de beschreven inhoud op Babyencyclopedie achterhaald zijn. Wij trachten informatie zo veel mogelijk up to date te houden.

Babyencyclopedie is niet verantwoordelijk bij zelfdoktoren/zelfmedicatie of het verrichten van medische handelingen bij derden. Bij medisch handelen is overleg met een arts of medisch bevoegd persoon aangeraden. Dit geldt tevens bij het toepassen van alternatieve geneeswijzen. Babyencyclopedie spoort niet aan tot het gebruik van medicijnen of behandelingen, maar heeft slechts een informerende functie.

Indien er op Babyencyclopedie foutieve medische informatie staat, zullen wij trachten dit zo snel mogelijk aan te passen of aanvullen. Wij verzoeken u als lezer contact met onze redactie op te nemen zodra u foutieve informatie ontdekt.

Redactioneel

Artikelen geschreven onder redactie van Babyencyclopedie worden onder deze naam geplaatst.

Aangeleverde artikelen (persberichten, gastblogs en advertorials) worden geplaatst onder de noemer ‘gastredacteur’. Alle aangeleverde artikelen worden voor plaatsing eerst door de redactie van Babyencyclopedie doorgelezen en goedgekeurd. Opmaak en het plaatsen van links in deze aangeleverde artikelen wordt verzorgd door de redactie van Babyencyclopedie.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal dat zichtbaar is op Babyencyclopedie, zowel op eigen server als van buitenaf ingesloten’ kan afkomstig zijn van meerdere bronnen. Beeldmateriaal blijft afkomstig van de rechtmatige eigenaar. Gebruikte bronnen voor beeldmateriaal op Babyencyclopedie zijn:

Afbeeldingen onder artikel

Onderaan de artikelen kunnen zich meerdere afbeeldingen bevinden die een verklaring geven over de inhoud. De onderstaande vijf afbeeldingen kun je tegenkomen onder een artikel op Babyencyclopedie en daarnaast vind je de uitleg over deze afbeelding. Het is mogelijk om bij een artikel een combinatie van onderstaande afbeeldingen aan te treffen.

De tekst is aangeleverd door een bedrijf of pr-bureau in de vorm van een algemeen persbericht. Het artikel is één op één overgenomen, tenzij vermeld staat dat er redactionele aanpassingen gedaan zijn.

De tekst is aangeleverd door een andere partij dan Babyencyclopedie. Voor het plaatsen van het betreffende artikel is een betaling gedaan. Babyencyclopedie kijkt het artikel redactioneel na.

Voor het schrijven van het artikel is een product of dienst geleverd aan Babyencyclopedie. Dit kan een testproduct zijn, een bezoek aan een evenement of een sponsoring voor een winactie. Babyencyclopedie heeft geen geldelijke vergoeding ontvangen voor het plaatsen van het artikel.

  1. De tekst in het artikel is in opdracht geschreven door Babyencyclopedie. Voor het plaatsen van het artikel is een financiële vergoeding betaald.
  2. In een reeds gepubliceerd artikel is achteraf een link opgenomen naar een partij die hiervoor een financiële vergoeding heeft betaald.

In het artikel staan links naar websites waarmee Babyencyclopedie een commissie-afspraak mee heeft. Indien je als bezoeker klikt op een dergelijke link en op de site van de samenwerkingspartner een aankoop doet, ontvang Babyencyclopedie daar een geldelijke vergoeding voor.

Financieel

Artikelen op Babyencyclopedie kunnen gesponsorde links bevatten die verwijzen naar externe sites. Babyencyclopedie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites.

Atikelen op Babyencyclopedie kunnen affiliatelinks bevatten. Bij aanschaf van artikelen of diensten op een website van derden middels de gevolgde link, ontvangt Babyencyclopedie een geldelijke commissie. Babyencyclopedie is niet verantwoordelijk voor geldelijke transacties tussen bezoeker en externe website, noch is Babyencyclopedie verantwoordelijk voor verzendingen en de kwaliteit van geleverde producten/diensten van derden.

Babyencyclopedie is bedrijfsmatig onderdeel van Fest Publishing. Facturatie en financiële handelingen zullen onder deze noemer plaatsvinden.

Scroll naar boven